Aktuální informace k letošnímu táboru v Nejdku

47_45-mafia2021.jpg

Vážení rodiče,

jak možná víte, situace ohledně vládních nařízení je mimořádně chaotická. Přesto bychom vás rádi informovali, jakým způsobem budeme postupovat. Dle aktuálních vládních nařízeních se všichni účastníci tábora musí prokázat negativním testem, jehož platnost je 7 dní. Shánět PCR test nemá smysl, protože by jej museli mít všichni účastníci. Testováni nemusí být ti, komu uplynulo 22 dní od očkování první dávkou vakcíny proti Covidu-19. (14 dní v případě vakcíny Johnson & Johnson). Nebo v posledních 180 dnech prodělali Covid-19. Organizátor má povinnost prokázat, že účastníci splnili podmínky.

Pokud bude povinnost testování nadále platná, budeme postupovat takto - účastníci budou testováni antigenním testem jednou při příjezdu a jednou po 7 dnech během tábora. Testy zajistíme my, rodiče je uhradí na místě při příjezdu dítěte. Částka bude přibližně 100-200 Kč, upřesníme ji v následujících dnech. Tímto se zjednodužší situace rodičům i pořadatelům. Upozorňujeme vás, že vládní nařízení se mohou opět kdykoli změnit. O změnách vás budeme informovat.

Dále prosíme rodiče o splnění následujího:

  • Pokud chcete, aby vám děti napsali domů, dejte jim sebou nadepsané pohledy (nebo obálky) i s poštovní známkou, nebo alespoň poštovní známky, pohledy dostanou zdarma. Známky letos prodávat nebudeme.
  • Každému dítěti zabalte navíc jedno jednobarevné tričko bez potisku. Budou si na něj vytvářet potisk.
  • Všechny děti zařazené do programu pro podporu zaměstnanosti sponzorovaného EU (děti 1.-5. třídy) musí při přijezdu na tábor předat vyplněné dokumenty. Prosíme vás o vyplnění, abychom mohli čerpat dotace z tohoto programu. Rodiče, kterých se to týká, byli dopředu informování. V případě nejasností kontaktujte Pavlínu Procházkovou.

Návštěvy v průběhu tábora (s výjimkou předání nezbytných věcí) jsou kvůli epidemiologické situaci opět zrušeny.

Informace byly kvůli změnám opatření aktualizovány zde.

Děkujeme a těšíme se na viděnou na táboře.


Máte dotaz, nápad či připomínku? Zapojte se do diskuze